HŽRK Grude Autoherc –pobjednik 4.međunarodnog rukometnog turnira „Dani mimoze“ u Herceg Novom!

hzr autoherc grude pobjednik dani mimoze2Grudske rukometašice postigle su veliki uspjeh osvajanjem jakog međunarodnog turnira u Herceg Novom. Na turnir su pozvane kao zamjena za ekipu Sutjeske iz Nikšića koja je otkazala učešće.

Gruđanke su do finala došle nakon pobjeda protiv ekipe Temerina ,inače člana 1.lige Srbije rezultatom 31:27,zatim ekipe domaćina Maestrala iz Herceg Novog inače drugoplasiranje članice 2. Lige Crne Gore i to rezultatom 34:18.


U finalnoj utakmici grudske djevojčice koje su bile daleko najmlađe učesnice turnira još jednom su oduševile sve prisutne i pobijedile rezultatom 28:26  neuporedivo iskusniju ekipu Vojvodine iz Novog Sada koja je trenutno na 2. Mjestu 1.lige Srbije.

 

Svi učesnici turnira i gledatelji,te ljudi koji prate rukometna zbivanja bili su iznenađeni i oduševljeni najljepšim rukometom koji su gledali na ovom turniru,a  koji su prikazale pobjednice.
Mnogi učesnici turnira ,pogotovo ove ekipe iz Srbije ,prije turnira nisu ni čuli za Grude niti su znali gdje se nalaze,ali sada sigurno to dobro znaju.

 

Osim naslova pobjednika turnira ,za najbolju igračicu turnira proglašena je grudska cura Antonija Kutleša.

 

Ovih nekoliko dana u Herceg Novom bili su u znaku žute boje,u znaku mimoza i u znaku žutih grudskih djevojčica ,koje su osvojile sve simpatije ali i sve nagrade na „Danima mimoze“.

 

Za ovaj veliki uspjeh može se samo reći svaka čast i sve čestitke trenerici Zlati Zubac i svim djevojkama,a djevojke su:
Andrea Brzica,Ana Pranjić,Antonija Kutleša,Iva Leko,Ana Knezović,Chiara Radić,Željana Topić,Josipa Grubišić,Josipa Braćić,Jana Leko,Marija Ćorluka,Ana Marija Šimić,Tina Bandić,Nikolina Marić,Andrea Marić,Josipa Mikulić,Valentina Trlin.

 vojvodina1

DO KRAJA ZAJEDNO!

Konačni poredak na kraju turnira:

1.HŽRK Grude Autoherc
2.Vojvodina Novi Sad
3.Temerin Temerin
4.Kaštela Kaštela
5.Maestral Herceg Novi
6.Lokomotiva Mostar

odluke_rshb

BILTEN RS HB

LINKOVI

Nalazite se: Natjecanja HŽRK Grude Autoherc –pobjednik 4.međunarodnog rukometnog turnira „Dani mimoze“ u Herceg Novom!